Почетна Вести Одржане 2 радионице за примену Европске конвенције о пределу

Вести

Одржане 2 радионице за примену Европске конвенције о пределу

Slika EKP radionica

Регионална агенција за економски развој Шумадије и Поморавља и Министарство пољопривреде и заштите животне средине, у оквиру појекта "Унапређење капацитета за примену Европске конвенције о пределу на територији Шумадије и Поморавља" су презентоваале Европску конвенција о пределу, њену примену у Републици Србији, Правилник о критеријумима за идентификацију предела, начин процене њихових значајних и карактеристичних обележја, Акциони план и пројектне активности.

Регионалнна агенција за економски развој Шумадије и Поморавља и Министарство пољопривреде и заштите животне средине, у оквиру појекта "Унапређење капацитета за примену Европске конвенције о пределу на територији Шумадије и Поморавља" су презентоваале Европску конвенција о пределу, њену примену у Републици Србији, Правилнник о критеријумима за идентификацију предела, начин процене њиховихзначајних и карактеристичних обележја, Акциони план и пројектне активности

Радионице које су се одржале, 23.06. и 24.06.2015. године у Хотелу Крагујевац и колиби Грза код Параћина, су биле намењене окупљању свих заинтересованих институција из приватног и јавног сектора, као и организација цивилнног друштва са територије Шумадије и Поморавља, као и Републике Србије, који су битни за имплементацију пројектних активности.

Учесници су показали велику заинтересованост за примену Европске конвенције о пределу и активно учествовали у дискусијама.